Pomozte v pátrání po pohřešovaném muži

DĚČÍNSKO - Policisté hledají muže, který by mohl chtít spáchat sebevraždu. 

Děčínští policisté pátrají po pohřešovaném 40letém muži z Děčínska, který chce zřejmě spáchat sebevraždu. Od včerejšího odpoledne probíhala v okolí Starých Křečan do pozdních nočních hodin  pátrací akce, do které se zapojili nejenom děčínští  policisté, ale i policejní psovodi a policisté ze Speciální pořádkové jednotky Ústeckého kraje.  Muže se bohužel do této chvíle  nepodařilo nalézt.

Pohřešovaný odešel z místa svého současného bydliště ve Starých Křečanech ve čtvrtek 19. září 2024 v době kolem  12:30 hod. Později, krátce před 13. hodinou poslal prostřednictvím mobilního telefonu zprávu s tím, že má v úmyslu spáchat sebevraždu. Od té doby je pohřešovaný, jeho mobilní telefon  je nedostupný.  

Bližší informace k pohřešovanému naleznete v databázi pátrání po osobách, na přiloženém odkazu  (V případě, že bude odkaz nefunkční, došlo k ukončení pátrání.)

Pátrání po osobách - Policie České republiky

Policisté žádají občany a případné svědky, kteří muže zahlédli či mají informace, kde by se mohl nacházet,  aby se obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo na tísňovou linku 158.

Děčín 20. září 2024
por. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

Chcete přispět do diskuze? Stačí se jen přihlásit.

Nejčtenější
1
Post image
2
Post image
3
Post image